PRVNÍ KROK NEJPRVE VYTVOŘIT BITCOIN PENĚŽENKU

VYTVOŘIT BITCOIN PENĚŽENKU

 

1 POTŘEBUJETE UDĚLAT BITCOIN PENĚŽENKU KTERÁ  JE ZDARMA , (POUZE SE VERIFIKUJE)

VYTVOŘIT Coinbase peněženku.

Nejjednodušší a nejbezpečnější krypto peněženka

1. Založení účtu
Navštívte přes tenhle link stránku Coinbase.com, za což dostanete bonus v hodnotě 10 dolarů, pokud vložíte na účet alespoň 100 dolarů.
 
V úvodním registračním formuláři budete muset vyplnit vaše křestní jméno, příjmení, emailovou adresu a heslo.
Doporučujeme: Vytvořte si heslo, které bude mít hodnocení “EXCELLENT” (čím komplikovanější heslo, tím je bezpečnější). Aby heslo splňovalo tato kritéria, musí mít alespoň 12 znaků, velká a malá písmena, čísla a nějakou pomlčku. Na závěr zaškrtněte tlačítko pod heslem, kterým souhlasíte s obchodními podmínkami služby.
 
2. Verifikace emailove adresy
Ve druhém kroku se od vás bude požadovat verifikace vaší emailové adresy a to tak, že kliknete na “VERIFY EMAIL ADDRESS” v mailu, který by vám měl přijít na emailovou adresu, kterou jste vyplnili při registraci. Pokud vám email nepřišel, zkontrolujte si ve svém emailové schránce záložku “SPAM” (je možné, že byl omylem zařazen do nevyžádané pošty). Pokud se email nenachází ani v záložce “Spam” klikněte na,, Email did not arrive or want to use a different email? “A následně na” Resend email “, čímž se vám odešle email znovu.
3. Potvrzení přes SMS
V dalším kroku musíte zadat vaše telefonní číslo. Jde o důležitou součást při ochraně vaší kryptopeněženky. Na toto číslo přijde před každým přihlášením do systému a také před každou transakcí SMS zpráva, ve které bude bezpečnostní kód, kterým se přihlásíte resp. potvrdíte transakci. Ověřování pomocí SMS kódu můžete zaměnit za dvoufaktorovou autentizaci (2FA) pomocí aplikace Athentificator. Tento způsob je považován za bezpečnější.
Následně Vám přijde SMS zpráva, ve které bude číselný kód, který napište do okénka a klikněte na “Verify phone number” (tím vaše telefonní číslo ověříte).
Hotovo! Jsme úspěšně přihlášen! Vypadá to zhruba takto:

V horním menu naleznete tyto odkazy:

– Dashboard – odkaz na úvodní stránku, na níž vidíte základní přehled o účtu a aktuální ceny krypotměn v nabídce
– Buy/Sell – přes tento odkaz kupujete nebo prodáváte kryptoměny jako Bitcoin, Litecoin, Ethereum a další
– Accounts – přes tuto záložku spravujete vaše peněženky pro Bitcoin, Bitcoin Cash, litecoin a Ethereum a měnu Euro. V této sekci tedy zjistíte váš aktuální stav, adresy vašich peněženek a zadáváte příkazy pro odeslání kryptoměn na jiné adresy
– Tools – tu naleznete mimo jiné historii vašich transakci
– Settings – nastavení účtu

Potřebujete verifikaci účtu?

Pokud budete chtít nakupovat kryptoměny přímo přes Coinbase nebo vybírat peníze (fiat) z Coinbase, musíte si ještě verifikovat účet. Pokud si budete chtít kryptoměny přes Coinbase jen přeposílat (na burzy či do jiných peněženek), verifikace není nutná (v době psaní návodu)

Návod na verifikaci účtu

1. V horním menu klikněte na BUY / SELL

Buy/sell - Coinbase

2. Zobrazí se vám tabulka na obrázku níže. Klikněte na “Add a Payment method” (přidání způsobu platby)

Coinbase - spôsob platby

3. V dalším kroku vyberte “Credit / Debit Card” nebo “Bank Account”. Nákup kreditní kartou je rychlý, ale s vyššími poplatky. Nákup bankovním převodem trvá 1-3 pracovní dny, ale je za nižší poplatek.

Coinbase - spôsob platby

4. Klikňete na “Upload ID”

Coinbase - upload dokladu totožnosti

5. V dalším kroku bude od vás Coinbase požadovat verifikaci vaší osoby prostřednictvím fotografií jednoho z dokladů totožnosti.

Na výběr máte:
– cestovní pas (Passport)
– řidičský průkaz (Drivers’s Licence)
– občanský průkaz (Photo ID)

Coinbase - výber dokladu totožnosti

Služba vás vyzve udělat fotografie vybraného dokladu totožnosti přes webkameru stolního počítače (desktopu) nebo přes kameru vašeho mobilního zařízení:

a) Pokud se registrujete přes počítač, musíte mít funkční webkameru. Následně vás stránka vyzve, abyste přes webkameru vyfotili přední (front) a zadní (back) stranu vašeho dokladu totožnosti (například občanského průkazu). Pokud nemáte webkameru, přihlaste se do svého účtu přes mobil (možnost b).

b) Pokud postupujete přes přes mobil, stránka vás vyzve, abyste vyfotili přední a zadní stranu vašeho dokladu totožnosti prostřednictvím mobilního fotoaparátu.

UPOZORNĚNÍ: Dejte si pozor, aby fotografie vašeho dokladu totožnosti byly dostatečně kvalitní (aby byl text na nich čitelný) a na fotkách nechyběla resp. nebyla zakryta ani část dokladu. Pokud by se tak stalo, verifikace nebude úspěšná a budete muset celý proces opakovat.

Následně se fotografie vašeho dokladu totožnosti odešlou na verifikaci zaměstnancům společnosti. Verifikace může trvat v závislosti na poptávce uživatelů pár hodin, ale v některých případech i více dní (v současné době je velký zájem o nové účty a proto se čekací doba prodlužuje). O verifikaci vaší totožnosti budete informováni emailem.

 
PRO VÍCE INFO A POMOC MĚ KONTAKTUJTE.
KLIKNI.